Autolainalaskuri - Laske sinulle sopivin kuukausilyhennys!

Autolainalaskuri auttaa sinua laskemaan sinulle sopivimman kuukausilyhennyksen. Pyydä samalla tarjous autolainasta yli 25 eri pankilta ja rahoituslaitokselta.

1. Täytä lainahakemus

2. Valitse paras lainatarjous

3. Nopea luottopäätös

4. Saat rahat pankkitilillesi

Luotonmyöntäjät tekevät luottotarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella välillä minimissään 4,5 % ja maksimissaan 50,5%. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä. Tarjottavat velkasummat ovat 500 € – 50.000 €. Esimerkki luoton kustannuksista: Luoton ollessa 10 000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 210 €. Kuukausierään lisätään 5 € laskutuslisä ja 49€ avausmaksu. Luoton kokonaiskustannus on tällöin 12 950 €. Nimelliskorko on 9,50 % ja todellinen vuosikorko 11,27 %.

Autolainalaskuri auttaa löytämään sopivan kuukausilyhennyksen

Autolainalaskurimme auttaa sinua löytämään sinulle sopivimman autolainan. Kokeile laskuria täyttämällä siihen lainasumma, käsiraha, korkoprosentti ja laina-aika.

Autolainalaskuri auttaa vaihtoauton budjetin määrittämisessä

autolainalaskuriAutokaupat tehdään useimmiten vaihtoauton kanssa, joten selvittämällä ensimmäisenä nykyisen auton arvon voi autolainalaskurin avulla laskea kätevästi uuteen autoon tarvittavan lainasumman.

Oman ajoneuvon arvon voi kilpailuttaa esimerkiksi Biildiil.com -palvelussa. Biildiil lupaa välittää autosi tiedot usealle eri autokaupalle ja vastineeksi saat useita eri tarjouksia omasta autostasi.

Oman ajoneuvon hintatason voi selvittää helposti myös itse. Nopeiten se onnistuu selaamalla esimerkiksi Nettiautosta vastaavia autoja, joissa kilometrilukemat ovat samalla tasolla. Näin saat selville hintatason, jolla yksityiset ja autoliikkeet myyvät samanlaisia autoja kuin itse omistat. Varaudu, kuitenkin siihen, että autokauppiaat eivät ole valmiita maksamaan autostasi yhtä paljon kuin yksityiset. Tämä johtuu yksinkertaisesti siitä, että autokauppiaiden tulee saada jokaisesta myydystä vaihtoautosta kate eli heidän tulee saada myytyä se uudelle omistajalle voitolla.